Please Translate For Better Understanding

27.4.10

Hubungan Lebih Mesra Dengan Nona Manja


Testimoni telah menunjukkan bahawa Nona Manja mampu menyingkirkan bakteria dan jangkitan kulat (penyebab utama kegatalan dan bau yang busuk di kawasan alat sulit wanita). Khasiat yang terkandung di dalamnya mampu mengurangkan masalah keputihan dan kerengsaan. Manjakani mengandungi kandungan tannin yang tinggi, antioksida yang mampu menjaga kulit di daerah kemaluan wanita, mencerahkan dan perubahan warna.

Terima kasih ke atas penemuan sains di mana kini anda mampu mengembalikan keanjalan (kemut) akibat daripada melahirkan bayi dan peningkatan umur malah dapat mengetatkan dinding faraj anda daripada sebelumnya. Dan ini semuanya dapat dilakukan tanpa anda perlu melakukan pembedahan mahupun pengambilan ubat-ubatan moden. Nona Manja telah banyak membantu pasangan agar mereka dapat menikmati hubungan seks yang lebih mengasyikkan. Ini telah membantu meningkatkan hubungan kemesraan sama ada di ranjang mahupun di mana jua.

Nona Manja mampu meningkatkan ketegangan otot pada faraj anda khususnya di daerah di bahagian lebih bawah dan ini dapat memberikan cengkaman yang lebih kuat agar memberikan keseronokan seksual kepada kedua-dua pasangan.

Antioksida yang terkandung di dalamnya merawat dinding faraj agar kembali bermaya agar membantu mengembalikan keanjalannya akibat daripada proses penuaan, perubahan hormon dan kelahiran bayi. Kandungan khasiatnya juga mampu mengurangkan penipisan tisu faraj khususnya apabila umur meningkat. Kandungan antiseptik semulajadinya juga mampu mengelakkan jangkitan pada faraj anda.

1 ulasan:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Catat Ulasan